Solutos Oy – hallitun muutoksen asiantuntija

Solutoksen perhekohtainen ohjausjärjestelmä, Pirkko, on kokonaisratkaisu sote-uudistuksen ripeään, joustavaan, hallittuun ja kustannustehokkaaseen toteuttamiseen.

Solutoksesta saat helposti käyttöön otettavan Pirkko-järjestelmän sekä toiminnan muutoksen toteuttamiseen tarvittavan osaamisen, tuen ja henkilöstön.

Solutoksesta löydät avuksesi parhaat erikoislääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset, joustavasti, oli tarve lyhyt- tai pitkäaikainen.

Solutoksen asiantuntemus soveltuu muun muassa mielenterveys- ja päihdepalveluihin, lastensuojeluun, perhetyöhön sekä ikäihmisten palveluihin.

 

Intohimona muutos

Solutos on toiminut kuntien kumppanina ja alan uudistajana vuodesta 2012. Yrityksen perustivat DI Kalle Horjamo, psykiatri Veijo Nevalainen ja psykiatrian professori Jyrki Korkeila.

Kaiken lähtökohtana oli Kalle Horjamon palava intohimo saada terveydenhuoltoalalla aikaiseksi muutos kohti joustavampaa ja tehokkaampaa toimintatapaa ja järjestelmää, jotta asiakkaiden hoitosuunnitelmat toteutuvat aiempaa suunnitelmallisemmin ja kokonaisvaltaisemmin.

Solutoksen toimintaidea rakentuu tieteellisen tutkimuksen, kliinisen- ja johtamiskokemuksen sekä terveystaloustieteen ja toiminnanohjauksen yhdistämiselle.

Jatkuvasta tutkimus- ja kehitystyöstä vastaavat reilut 30 alan johtavaa kliinisen työn, tutkimuksen ja toiminnanohjauksen osaajaa. Toimialueena on koko Suomi.