Soitessa alkaa näkyä ensimmäisiä tuloksia

Julkaistu 03.10.2018 / Uutiset

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän (Soite) aikuispsykiatrian pitkään hoidossa olleiden potilaiden määrä on kääntynyt laskuun. Soite ja Solutos alkoivat uudistaa kuntayhtymän psykiatrista avohoitoa Solutoksen PKO:lla tämän vuoden alussa.

Lue lisää

Solutos mukana Psykiatripäivillä

Julkaistu 03.10.2018 / Uutiset

Solutos on perinteisesti ollut omalla ständillä mukana Psykiatripäivillä. Niin on tänäkin vuonna. Jos poikkeat päiville, tule nykäisemään hihasta!

Lue lisää

Satsaamme viestintään

Julkaistu 03.10.2018 / Uutiset

Solutos panostaa nyt aiempaa enemmän viestintään. Tavoitteena on kasvattaa yrityksen yleistä näkyvyyttä markkinointiviestinnällä ja somettamalla.

Lue lisää

Etätyöt yleistyvät − rekryämme psykiatreja

Julkaistu 01.10.2018 / Uutiset

Etätyöt ovat selvästi lyöneet itsensä läpi suomalaisessa terveydenhuollossa. Myös Solutos rekrytoi psykiatreja etä- ja lähitöihin.

Lue lisää

Mielenterveyskenttää voi uudistaa nykyresursseinkin – usko pois!

Julkaistu 05.09.2018 / Blogi

Suomessa mielenterveyspotilas saa hoitoa liian harvoin ja se kestää liian pitkään. Eli toisin kuin yleisesti väitetään, mielenterveyden alalla on riittävästi resursseja. Valitettavasti ne vaan on kohdistettu väärin.

Lue lisää

Ylpeästi solutoslainen!

Julkaistu 13.06.2018 / Blogi

Solutoksen tuore viestintäsuunnittelija Laura Tikkanen kertoo blogissaan hieman taustastaan sekä tiivistää Fiskarsin idyllisessä ruukkimiljöössä vietetyn koulutuspäivämme antia.

Lue lisää