Euran kunta, Solutos ja Ciegus solmivat sopimuksen kehittämiskumppanuudesta, jossa testataan ja viimeistellään Perhekohtaisen ohjausjärjestelmän toiminta sykysn 2014 aikana. Kehittämiskumppanuus käytännössä tarkoittaa sitä, että järjestelmä viimeistellään suoraan käyttäjiltä tulevan palautteen perusteella siten, että siitä saadaan mahdollisimman helppokäyttöinen ja päivittäisen työn tekemistä helpottava. Tuotantokäyttö alkaa välittömästi, kun järjestelmä toimii kumppanuussopimuksessa sovitulla tavalla.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että järjestelmän kehittämiskumppaniksi valikoitui juuri Eura. Eurassa on paitsi todella hyvä tekemisen meininki, myös erittäin innovatiivinen ja ennakkoluuloton tapa siirtää lastensuojelun painopiste ehkäisevään lastensuojeluun. Eura on saavuttanut myös hyviä tuloksia ja onnistunut  samalla vähentämään sijaishuollon kustannuksia todella merkittävästi. Tulevien asiakkaidemme kannalta tämä tarkoittaa, että Euran tapa toimia on mallinnettu järjestelmään valmiiksi, jolloin sitä on erittäin helppo hyödyntää myös oman toiminnan kehittämisessä.

Olimme yhdessä Euran kanssa kertomassa kumppanuudestamme Sosiaali-IT tapahtumassa 8-9.10. Esityksemme voit avata tästä linkistä